Buzlu balık kızartmak gerçekten de deniz ürünleri severler için harika bir seçenek. Dondurulmuş balık ile kızartma yaparken en önemli adımın balığın doğru şekilde çözülmesi olduğunu belirtmişsiniz. Sizce, bu çözünme sürecinde en etkili yöntem hangisi? Ayrıca, marinasyon için kullanılan malzemeler arasında limon suyu ve zeytinyağının balığa kattığı lezzet hakkında ne düşünüyorsunuz? Kızartma sıcaklığının da çok kritik olduğunu vurgulamışsınız, bu noktada tecrübeniz var mı? Kızartma sırasında balığın dışının çıtır çıtır, içinin ise yumuşak kalmasını sağlamak için farklı bir yöntem denemeyi düşündünüz mü?
Buzlu balık kızartmak gerçekten de deniz ürünleri severler için harika bir seçenek. Dondurulmuş balık ile kızartma yaparken en önemli adımın balığın doğru şekilde çözülmesi olduğunu belirtmişsiniz. Sizce, bu çözünme sürecinde en etkili yöntem hangisi? Ayrıca, marinasyon için kullanılan malzemeler arasında limon suyu ve zeytinyağının balığa kattığı lezzet hakkında ne düşünüyorsunuz? Kızartma sıcaklığının da çok kritik olduğunu vurgulamışsınız, bu noktada tecrübeniz var mı? Kızartma sırasında balığın dışının çıtır çıtır, içinin ise yumuşak kalmasını sağlamak için farklı bir yöntem denemeyi düşündünüz mü?
Cevap yaz