Sulu balık yemeği hazırlamak için nasıl bir yol izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle sebzeleri nasıl kesip hazırladığınız önemli, zira bu lezzeti etkileyen bir unsur. Domatesleri doğrayıp eklerken, sosun kıvamı için ne kadar süre pişirdiniz? Balığı eklerken kullandığınız suyun, balık suyu olması mı yoksa normal su mu olması gerektiğine dair bir tercih yaptınız mı? Yemeğin sunumu için taze maydanoz eklemeyi unuttunuz mu? Ayrıca, eğer farklı sebzeler eklemeyi düşündüyseniz, hangilerini tercih ettiniz? Gerçekten merak ediyorum!
Sulu balık yemeği hazırlamak için nasıl bir yol izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle sebzeleri nasıl kesip hazırladığınız önemli, zira bu lezzeti etkileyen bir unsur. Domatesleri doğrayıp eklerken, sosun kıvamı için ne kadar süre pişirdiniz? Balığı eklerken kullandığınız suyun, balık suyu olması mı yoksa normal su mu olması gerektiğine dair bir tercih yaptınız mı? Yemeğin sunumu için taze maydanoz eklemeyi unuttunuz mu? Ayrıca, eğer farklı sebzeler eklemeyi düşündüyseniz, hangilerini tercih ettiniz? Gerçekten merak ediyorum!
Cevap yaz