Bence fırında alüminyum folyada balık pişirmek gerçekten pratik bir yöntem. Özellikle balığın tazeliği ve doğru baharatlarla hazırlanması çok önemli. Ben de somon balığı kullandım ve zeytinyağı ile limon dilimlerini eklemeyi unutmuyorum; bu gerçekten lezzeti artırıyor. Folyo ile kaplamak, balığın nemli kalmasını sağlıyor ve pişirme süresi de oldukça ideal. Son olarak, limon ve taze yeşillikler ile sunum yapmayı deneyin, görünüşü de çok hoş oluyor. Herkesin bu tarife şans vermesini öneririm!
Bence fırında alüminyum folyada balık pişirmek gerçekten pratik bir yöntem. Özellikle balığın tazeliği ve doğru baharatlarla hazırlanması çok önemli. Ben de somon balığı kullandım ve zeytinyağı ile limon dilimlerini eklemeyi unutmuyorum; bu gerçekten lezzeti artırıyor. Folyo ile kaplamak, balığın nemli kalmasını sağlıyor ve pişirme süresi de oldukça ideal. Son olarak, limon ve taze yeşillikler ile sunum yapmayı deneyin, görünüşü de çok hoş oluyor. Herkesin bu tarife şans vermesini öneririm!
Cevap yaz