Barbun balığının pişirilmesi ile ilgili bu bilgileri okuduktan sonra, gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum. Taze barbun alırken dikkat edilmesi gereken özellikler çok önemli. Parlak gözlere ve canlı renge sahip olanları seçmek gerektiği bilgisi özellikle faydalı. Izgara yöntemiyle pişirmenin lezzetini artıracağına inanıyorum; zeytinyağı ve limon suyu ile marine etmek harika bir fikir! Fırında sebzelerle birlikte pişirerek zenginleştirmek de güzel bir alternatif. Tavada kızartmanın çıtırlığını düşündükçe suyumun ağzı sulanıyor. Bu tariflerden hangisini deneyeceğim konusunda kararsız kaldım ama bir an önce mutfakta bu lezzetleri denemek için sabırsızlanıyorum!
Barbun balığının pişirilmesi ile ilgili bu bilgileri okuduktan sonra, gerçekten denemek için sabırsızlanıyorum. Taze barbun alırken dikkat edilmesi gereken özellikler çok önemli. Parlak gözlere ve canlı renge sahip olanları seçmek gerektiği bilgisi özellikle faydalı. Izgara yöntemiyle pişirmenin lezzetini artıracağına inanıyorum; zeytinyağı ve limon suyu ile marine etmek harika bir fikir! Fırında sebzelerle birlikte pişirerek zenginleştirmek de güzel bir alternatif. Tavada kızartmanın çıtırlığını düşündükçe suyumun ağzı sulanıyor. Bu tariflerden hangisini deneyeceğim konusunda kararsız kaldım ama bir an önce mutfakta bu lezzetleri denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz