Balık kızartma yöntemleri hakkında bilgi almak çok değerli. Özellikle hamsi tava gibi popüler lezzetlerin nasıl hazırlandığını öğrenmek, Karadeniz mutfağının zenginliğini daha yakından tanımama yardımcı oldu. Levrek kızartması ise zarif tadıyla ilgimi çekti. Peki, derin kızartma yaparken hangi yağları tercih etmeliyim? Sağlık açısından en iyi seçim hangisi?
Balık kızartma yöntemleri hakkında bilgi almak çok değerli. Özellikle hamsi tava gibi popüler lezzetlerin nasıl hazırlandığını öğrenmek, Karadeniz mutfağının zenginliğini daha yakından tanımama yardımcı oldu. Levrek kızartması ise zarif tadıyla ilgimi çekti. Peki, derin kızartma yaparken hangi yağları tercih etmeliyim? Sağlık açısından en iyi seçim hangisi?
Cevap yaz