Folyo balık sosunu yapmayı düşündüm, ama acaba gerçekten bu kadar kolay mı? Aşama aşama tarifteki adımları takip ederek sosun lezzetini nasıl artırabilirim? Özellikle ekleyebileceğim farklı otlar ve baharatlar neler olabilir? Ayrıca, bu sosu sadece balıkla mı kullanmalıyım yoksa farklı deniz ürünleriyle de denemek mümkün mü? Merak ediyorum, bu sosun bekletilmesi lezzetini nasıl etkiler?
Folyo balık sosunu yapmayı düşündüm, ama acaba gerçekten bu kadar kolay mı? Aşama aşama tarifteki adımları takip ederek sosun lezzetini nasıl artırabilirim? Özellikle ekleyebileceğim farklı otlar ve baharatlar neler olabilir? Ayrıca, bu sosu sadece balıkla mı kullanmalıyım yoksa farklı deniz ürünleriyle de denemek mümkün mü? Merak ediyorum, bu sosun bekletilmesi lezzetini nasıl etkiler?
Cevap yaz